Om oss

I dagens selskap startet vi vår drift i 2001, men vår historie er mye lengre enn det. Selskapet er resultatet av en sammenslåing av Mogaard Maskin & Anleggsforretning og et selskap med samme navn som vi har i dag.

50+ års erfaring

Sentral plassering

Totalleverandør av maskin- og transporttjenester

Høy kvalitet og god service

Vår historie

Vi har levert maskintjenester siden 1960-tallet. Med vår lange erfaring kommer kvalitet og god service.

Vår historie

Siden 60-tallet har Per Inge jobbet med transport og maskiner. Dag Sigmund startet sitt arbeied der fram til han etablerte eget selskap med maskiner midt på 90 tallet, de jobbet hver for seg frem til 2001 når de valgte å slå sammen sine to selskap til ett selskap med navnet Mogaard Maskin & Transport AS.

I dag har selskapet 10 ansatte, samt 2 til 3 innleide arbeidere. Med vår sentrale plassering i Bardu kommune er vi rett valg for levering av transport-tjenester i regionen, nasjonalt, og innad i Skandinavia.

I forbindelse med at vårt gamle verksted ble revet i april 2019 har vi nå bygget nye kontorlokaler, samt verksted med vaskehall som også blir til utleie.

Vår misjon

Mogaard Maskin & Transport er et moderne selskap som setter kvalitet og service høyt. Vi tilbyr fleksible tjenester innen transport i Norge og Skandinavia. I tillegg tilbyr vi brøyting og gravetjenester, samt anleggstransport i den forbindelse innad i Troms. Vi tilbyr også en rekke produkter, inkludert grus, pukk, plenjord, og korall-/skjellsand.

Års erfaring

Kjøretøy

Prosjekter siste 5 år

Ansatte

Send oss en melding

Ta kontakt. Vi er klare til å svare på spørsmål og gi deg et godt tilbud.

Ring oss

901 92 936